101 Reasons to Go Vegan

Jag börjar med att förtydliga att jag själv inte är vegan, så slipper det uppstå förvirringar.

Redan när ni läst rubriken kanske det är några som i panik slängt ifrån sig mobilen/datorn och skrikit ”NEJ, rör inte mitt kött!!”. Nu överdrev jag kanske en smula men av någon anledning så brukar man kunna få ganska starka reaktioner från köttätare när man nämner ord som vegan eller vegetarian. Ni kan vara lugna, för ni kommer inte plötsligt att bli v-ordet för att ni läser detta. Ni kommer heller inte ändra er åsikt dramatiskt genom att kolla på den föreläsningen som jag nu tänker tipsa om. Som föreläsaren, James Wildman (skönt efternamn förresten..), säger i början av föreläsningen så är den inte till för att omvända alla lyssnare, utan den är till för att informera.

Om du är en person som antingen absolut inte kan förstå sig på veganer eller är intresserad av att förstå och veta mer så är det en bra idé att kolla på den här föreläsningen. Är du en person som inte kunde bry sig mindre men inte har något bättre för dig så kan du självklart också kolla.. För det här är ett ämne som är viktigt och aktuellt. En ökad förståelse för andra människors val har aldrig skadat någon.

Föreläsningen 101 Reasons to Go Vegan är ärlig, informativ, rolig och bitvis ganska tung också. Framförallt så är den sevärd. För att kolla, klicka HÄR.

Ha en fortsatt härlig söndag och tog du dig som köttälskare enda hit utan att bli arg eller provocerad, så tack!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s