Värdefull morgonstund

Igår avslutades den andra ”campusveckan” med klassen. Det har varit en vecka med dels föreläsningar och examinationer men även många samtal, diskussioner och givande stunder med gruppen. Saker och ting faller sakta men säkert på plats allt och klassen är otroligt härlig på många olika sätt. Det blir lyckat när människor med väldigt olika bakgrund och erfarenheter men med i stora drag samma mål förenas och utvecklas tillsammans. Det känns som att det finns oändligt mycket alla kan lära sig av varandra. Sen är det framförallt roligt att få lära sig mer om saker som man genuint tycker är spännande.

Veckan har varit intensiv så helgen får bli motsatsen till det. Det som står på schemat är återhämtning. Det började väldigt bra när jag vaknade idag och kollade ut genom fönstret. Solen sken på klarblå himmel och frosten på marken låg kvar från natten. Jag klev i mjukisbyxorna (bästa helgplagget) och promenerade ner till vattnet där jag möttes av det här:

20161029_101359

morgon

Något så fint och enkelt som lite morgonfrost och solsken sänkte aktivitetsnivån några snäpp och gav massor med energi. Det var behövligt. Den här typen av små gyllene stunder är så lätt att inte uppskatta men att ta sig tid för att stanna upp och bara ta in omgivningen för en stund kan ge så mycket. Så får du möjligheten att njuta av en stund av något i den här stilen, stanna upp och ta del av det!

20161029_101832

20161029_101021

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s