Ingen matfotograf

Ja, nej.. Jag är helt hopplöst dålig på att laga mat som ser bildvänlig ut och sen dessutom komma ihåg att fota den. Det är nog inte riktigt min grej helt enkelt, vilket känns helt okej. Det är nog bara så enkelt att jag hellre lägger tid och energi på annat än att placera fräsch frukt perfekt på ett fat eller göra supertrendiga frukostar i fina glasburkar. Men under förra veckan lyckades jag faktiskt dokumentera lite mat. Utan vackra fat och coola glasburkar.

Klassen var återigen samlad i Luleå så jag och några av mina härliga studiekamrater tog oss samman och hade veg-tacoskväll (ja för tacos är typ världens enklaste vegmat). På mina 20 kvm fick vi inta golvet med kuddar, filtar och ljus. Inte alls pjåkigt faktiskt.

20170118_174001

Tänkte även dela med mig av en gryta som jag spontanlagade. Eller jag spontanlagar ju typ alltid (med blandade resultat) och just denna gång blev det sjukt lyckat så därav att jag lyckades komma på tanken att ta kort också. ”Recept” under bilden!

20170117_183511
Vita bönor, sockerärtor, blomkål, rödlök, potatis (osäker på den om jag ska vara ärlig), buljong, curry, gurkmeja och ”havrematlagningsgrädde” (förslagsvis Oatlys). Toppat med avokado och riven kokos.

Har du testat sopporna från Yelli? Om inte så kan det vara en bra idé att göra det. Gott, enkelt, naturligt och näringsrikt. Mer info om produkterna går att hitta på deras hemsida!

20170122_184122
Just den här är nog min favorit!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s