Podden Yogiskt

Jag har under några månader nu följt en podcast som heter Yogiskt och känner att det är något jag vill tipsa om. Podden Yogiskt handlar om yoga, meditation och mindfulness och görs av två kundaliniyogalärare som heter Jenny Andersson och Cecilia Humble.

Jag fastnade för podden och blev en trogen lyssnare för att Jenny och Cecilia pratar om yoga på ett sätt som känns jordnära och lättillgängligt. Yoga är inget för vissa människor som kan vara något lite extra, uppe i molnen. Yoga är för alla extremt vanliga människor, med båda fötterna på jorden. I podden tar duon upp massvis med intressanta ämnen och diskuterar ofta dessa med kunniga gäster. Det är en varm, härlig, personlig och lärande podd som alla kan lyssna på oavsett egen erfarenhet av yoga, meditation och mindfulness.

Screenshot_2017-04-30-09-38-59.jpg

Screenshot_2017-04-30-09-38-43

Man kan om man börja från allra första början, eller så kan man kika igenom listan av alla avsnitt och dyka in där det låter intressant. Har du ingen aning om vart du ska börja så kan jag tipsa om ett avsnitt för dig att starta lyssnandet med. Jag gillar förvisso alla avsnitt men vill slå ett extra slag för avsnitt 52: Sin egen bästa vän. Om självkänsla.

Screenshot_2017-04-30-09-38-01

Trevlig lyssning!

Annonser

En reaktion till “Podden Yogiskt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s