Idre Fjäll med Militärlandslaget + Tävlingspremiär

20171103_104619.jpg

Jag har nu haft lite mindre än 2 veckors vardag sen jag kom hem från träningsläger på snö med Militärlandslaget. Lägret spenderades i Idre Fjäll som bjöd på fina skidspår, vädervariationer från storm till solsken och många bra träningspass i trevligt sällskap. Det är väldigt givande att få släppa taget lite om studier och jobb och åka bort för att verkligen få lägga fokus på träningen som man gör under träningsläger. Jag uppskattar det väldigt mycket och njuter av hur dagarna ser ut under läger. Energin läggs på att göra varje träningspass så bra som möjligt och däremellan behövs en hel del vila helt enkelt. Det finns tid för att plugga lite, umgås med laget och bara ta det lugnt. Rätt så drömmigt om du frågar mig.

20171104_112233

20171102_130622.jpg

Träningslägret var det sista inför tävlingssäsongen som drar igång IMORGON! Spännande, roligt, peppigt, läskigt och förväntansfullt. Det blir härligt att komma igång helt enkelt och lägret i Idre blev en bra förberedelse.

20171103_104936.jpg

20171103_105614

Denna helg är det alltså tävlingar som gäller. Mina första tävlingar på snö på vääldigt länge och samtidigt även premiär i I 19 IF Skidskyttes färger. Säsongen i stort ser jag som en lång tid och möjlighet för utveckling. Jag har mycket tävlingsvana att ta igen och ser främst tävlandet i vinter som utmärkt träning. Hur mycket jag kommer hinna utvecklas under säsongens gång vet jag inte men hoppas givetvis på att kunna prestera resultat som jag kan känna mig nöjd med utifrån mina förutsättningar. Tävlingsnerverna är just nu, kvällen innan tävling, under kontroll men jag förväntar mig nog att det kan hinna förändras en hel del innan jag ställer mig på startlinjen.

Hoppas ni är med mig och håller tummarna för en bra helg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s