Julledigheten, nu är det du och jag

20171202_092126

Hela denna vecka har jag mest gått och längtat efter att få göra det jag gjort nu; landat i Jämtland. Den sista rapporten är färdigskriven och de sista praktiktimmarna ihopsamlade. Nu väntar någon veckas ledighet och fokus på annat. Jag längtar efter att få ge mig ut i skidspåret utan att behöva tänka på vilken tid jag ska vara klar för att hinna till skolbänken eller jobb. Att få stänga av få-ihop-dagen-tänket och istället fylla dagarna med just precis det jag känner för. Mycket skidåkning med andra ord. Men självklart även häng med familj, släkt och vänner, någon go bok som inte står på listan av kurslitteratur och så mycket friskluft som möjligt. Min första dag på hemmaplan igår satte liksom tonen för resten av den tid jag ska planera i Jämtland för nu.

20171222_101531.jpg

Visst ser det väl som härligt ut?! Efter en intensiv höst mår inte bara kroppen bra av lite egentid på spåret bland träden, utan även huvudet som liksom känns lite överfullt med information och intryck. Det här är nog mitt bästa knep för att reda ut lite av det. Förutom skidor, snö och det allmänna julfirandet hoppas jag även på att få tid, energi och vilja över för en del julyogande. Den större delen av min yogapraktik har den senaste tiden bestått av klasser, vilket är roligt och utvecklande på sitt sätt. Men den där riktiga kärnan i yoga för mig hittar och kommer jag ihåg som allra mest när praktiken får styras helt utifrån mig själv, i ensamhet.

Screenshot_2017-12-14-13-38-42.png

Julyoga var det alltså, kan rekommenderas! Annars vill jag bara önska dig som läser detta en riktigt lugn, återhämtande och värmande jul. Njut av sällskapet och tid med nära och kära men glöm inte bort att även hänga med dig själv. Planera inte sönder varje dag utan gör även det som bara faller in. Julen är tid för att komma ner i varv, ladda batterierna och för att se både sig själv och sina medmänniskor.
Vilket avslut i äkta Ernst-anda va? Ja mitt sista ”ha en god jul-tips” få ju såklart bli att mysa ner sig och kika på Jul med Ernst när tillfälle ges. Perfa.

Ha en strålande jul. Kram.

20171120_104141.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s