Ris, bönor och tålamod

Efter att ha fått lite ledighet i slutet av april, utvärderat förra säsongen och planerat inför kommande så är säsongen 18/19 nu igång sen någon vecka tillbaka. Kul!

Maj månad har hittills snurrat kring att dels komma igång med barmarksträningen på ett bra sätt men även mycket om att bli klar med studierna inför sommaren. Det är väldigt nära nu och då ser jag fram enormt mycket mot ett långt och välbehövligt sommarlov. Precis som tidigare somrar ser jag fram emot att göra den förändringen i vardagen där jag får plocka bort plugget och istället lägga all energi på träning på hemmaplan, träningsläger och en lagom mängd jobb. Det är förmodligen inte en vardag som tilltalar alla men jag tycker att hela träna-äta-sova-yoga-läsaickekurslitteratur-snurret är superhärligt. Ris, bönor och tålamod. Hakuna matata. Osv.

Under förra veckan hade jag några dagar av energipåfyllning i familjens ”hytte” i Norge som satte tonen bra för det där vardagssnurret som jag ser så mycket fram emot. Några bilder från det får det bli och sen hoppas jag att alla njuter av sommarvärmen som skönt nog även tagit sig till Luleå nu ♥

20180513_120436.jpg

20180512_212413.jpg

20180511_202112

20180510_173639.jpg

Fjäll, sol, träning och massor med hundhäng. Underbart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s