Insamling Erikshjälpen

Just nu och fram tills den 10e september springer jag för barn i katastrofer. Det är en insamling via Erikshjälpen som syftar till att samla in pengar till olika projekt för att hjälpa utsatta barn i utvecklingsländer. Mer om detta och resten av Erikshjälpens arbete kan du läsa om på deras hemsida.

Den 10e september ska jag delta i löptävlingen Lasse-Majaloppet, 23 km och detta loppet blir alltså insamlingens avslut. Genom denna insamling vill jag nu engagera mig lite extra och göra något väldigt enkelt, men som gör väldigt gott. Det här med träning är ju något som jag lägger mycket tid och energi på och då tänker jag att om jag nu bara tar en liten droppe av den tid och energi till att göra denna insamling så är det otroligt värt det för den skillnad det faktiskt kan göra. Jag hoppas att du vill vara med och bidra!

Min insamling hittar du här: Jag springer för barn i katastrofer!

Jag vill samtidigt uppmärksamma ett jättebra sätt för yngre människor att stödja Erikshjälpen. Jag är sedan något år tillbaka Ung fadder och skänker en valfri gåva till ett projekt varje månad. Du väljer själv vad du vill stödja inom de olika temaområdena flickors rättigheter och utbildning. Läs mer om vad det innebär att vara Ung fadder och hur du blir det HÄR.

Kramar och tack på förhand!

LopZRNHEaXmCpnMmzas6nMup7JdYmMJS2ymw4iCw8kY

Annonser